Spijsdeelnemers Zomer 2019

De Zwarte vosch

Pinchos is een echte spaanse uitvinding en bij uitstek geschikt om te eten bij een lekker glaasje wijn. De Zwarte Vosch gaat jullie tijdens Fonteyn blijmaken met de lekkerste authentieke pinchos en meer lekkers!

Armeense BBQ

De Armeense keuken is nog relatief onbekend in Nederland. Authentiek Armeense BBQ is een kersvers concept en gaat jullie laten proeven waarom het tijd is dat daar verandering in komt. Je zult verstelt staan van de smaak! 

Restaurant Syr

Syr verrijkt sinds 2016 het Utrechtse horecalandschap. Bij Syr werken onder andere Syrische vluchtelingen met een passie voor horeca. Je proeft bij Syr dan ook heerlijke Syrische gerechten met een Europese twist!


Popcorn shrimp

Chef yoshi maakt tijdens Fonteyn voor jullie de allerlekkerste Popcorn Shrimp Sushi voor jullie klaar. En dat allemaal in hun spinternieuwe sushi trailer!

lefebvre

Vanzelfsprekend is Lefebvre er weer bij met de traditionele oesterbar. Want een oester en een glaasje bubbels in het voorjaar, wie wordt daar nou niet vrolijk van :D

Surya

De Surya restaurants bieden een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken.


Croquetten Boutique

De Croquetten Boutique maakt de lekkerste croquetten van Utrecht. Zij weten de meeste cullinaire variaties te bereiden van dit oerhollandse product. Zo ook op Fonteyn!