Spijsdeelnemers Winter 2018

Croquetten Boutique

Bij de Croquetten Boutique draait alles om croquetten. Alle croquetten worden met de hand gemaakt, naar eigen receptuur en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Armeense BBQ

De Armeense keuken is nog relatief onbekend in Nederland. Authentiek Armeense BBQ is een kersvers concept en gaat jullie laten proeven waarom het tijd is dat daar verandering in komt. Je zult verstelt staan van de smaak! 

Restaurant Syr

Syr verrijkt sinds 2016 het Utrechtse horecalandschap. Bij Syr werken onder andere Syrische vluchtelingen met een passie voor horeca. Je proeft bij Syr dan ook heerlijke Syrische gerechten met een Europese twist!


Surya

De Surya restaurants bieden een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken.

Stan & Co

STAN&CO staat voor ‘the good life’. Goede koffie, lekkere dranken en koken op de Jospergrill. Ontspan, ontdek, ontmoet en geniet van onze gastvrijheid en mooie producten.

Kaasfondue

In Barvino bar kan je terecht voor de lekkerste kaasfondue. Een heerlijk winters gerecht en kleine tip van ons: erg lekker met een glaasje riesling!