Wijndeelnemers Winter 2018

Wijncafé Lefevbre

Wijncafé Lefebvre is een kruising van een hedendaags café, enoteca, proeflokaal en een pinxtos/tapas bar. Deze ingrediënten hebben wij voor je samengebracht tot Wijncafé Lefebvre.

Zazou Bar

Bij de Zazou bar kan je dit jaar  terecht voor de lekkerste wijnen en de verschillende proeverijen die worden georganiseerd. Voor meer informatie over de proeverijen tijdens Fonteyn, zie proeverijen.

Fonteyn Bar

Tijdens Fonteyn mag de Fonteynbar natuurlijk niet ontbreken. Naast heerlijke wijnen kun je hier ook terecht voor een frisje of een mooi speciaal biertje van brouwerij De Leckere.


Utregs Wijnhuis

Het Utregs Wijnhuis is een oude bekende, echter ken je hem waarschijnlijk onder de naam Petit Clos. Achter de Dom heeft het Utregs Wijnhuis sinds 1 juli 2014 een winkel in een prachtig karakteristiek pand.

Sabores DE Portugal

Portugese wijnen winnen aan populariteit. Wat ons betreft hoogste tijd voor een portugese wijnbar. Bij Sabores de Portugal kun je naast wijn ook terecht voor een lekker glas port of dessertwijn.  

Bar Cava

Met Bar Cava is Fonteyn een deelnemer rijker. Bar Cava specialiseerd zich in bottles & Bites. Bij de heren van Bar Cava kan je op Fonteyn terecht voor een serieus lekker glas cava en meer!


Barvino

De meningen zijn er over verdeeld, maar bij winter hoort natuurlijk glühwein. Bij de glüwein bar kan je terecht voor zowel rode als witte glühwein. Daarnaast kan je hier terecht voor een winterse portie kaasfondue!

Vinotheek

De vinotheek is nieuw bij Fonteyn dit jaar. Deze schatkist is enkel en alleen gevuld met uitzonderlijke wijnen. Altijd al eens een Amarone, Barolo of Margaux willen proeven? Bij de vinotheek ben je aan het juiste adres!