Wijndeelnemers Zomer 2019

Wijncafé Lefevbre

Wijncafé Lefebvre is een kruising van een hedendaags café, enoteca, proeflokaal en een pinxtos/tapas bar. Deze ingrediënten hebben wij voor je samengebracht tot Wijncafé Lefebvre.

Zazou Bar

Bij de Zazou bar kan je dit jaar  terecht voor de lekkerste wijnen en de verschillende proeverijen die worden georganiseerd. Voor meer informatie over de proeverijen tijdens Fonteyn, zie proeverijen.

Fonteyn Bar

Tijdens Fonteyn mag de Fonteynbar natuurlijk niet ontbreken. Naast heerlijke wijnen kun je hier ook terecht voor een frisje of een mooi speciaal biertje van brouwerij De Leckere.


Utregs Wijnhuis

Het Utregs Wijnhuis is een oude bekende, echter ken je hem waarschijnlijk onder de naam Petit Clos. Achter de Dom heeft het Utregs Wijnhuis sinds 1 juli 2014 een winkel in een prachtig karakteristiek pand.

Sabores DE Portugal

Portugese wijnen winnen aan populariteit. Wat ons betreft hoogste tijd voor een portugese wijnbar. Bij Sabores de Portugal kun je naast wijn ook terecht voor een lekker glas port of dessertwijn.  

Rode Vosch

Voor Australië liefhebbers zal de Rode Vosch geen toelichting nodig hebben. De Rode Vosch specialiseert zich in Australische cuisine en tijdens Fonteyn zullen zij dan ook voor jullie klaar staan met een mooie selectie Australische wijnen. 


Sangria 43

Bij de sangriabar kan je terecht voor zowel rode als witte Sangria volgens spaans recept, oftewel met lekker veel vers fruit!

Vinotheek

Deze schatkist is enkel en alleen gevuld met uitzonderlijke en exclusieve wijnen van Utrechtse wijnwinkels. Dit jaar vind je er prachtige wijnen van Wijn bij Jaap, het Goude Glas, Margaret WInes en Biltstraat Wijn en Whisky!